2019-12-03 13:47:01• hírek • Bajnai Botond

Új vezetője lett a Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókjának

Mintegy 22 év odaadó munkát követőn Palai Kristóf, a Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókjának vezetője átadta a stafétát Hegedüs Gergőnek. Az ifjúsági szervezet irányítását Gyenes Kincső vette át.

Tisztújító közgyűlést tartott hétfő délután a Máltai Szeretetszolgálat szatmári szervezete. Palai Kristóf, a szervezet szatmári fiókjának vezetője 22 év odaadó munka után úgy döntött, ideje átadni a stafétát az új generáció számára, helyét Hegedüs Gergő az ifjúsági szervezet vezetője vette át.



Ezáltal az ifiszervezet élére értelemszerűen új személyt kellett választani, ami a szervezet tagjainak feladata volt, ők pedig Gyenes Kincsőt bízták meg e felelősségteljes feladattal.

A Máltai Szeretetszolgálat Facebook oldalán így köszönte meg Palai Kristóf bő két évtizedes munkáját: Kristóf bácsi, köszönjük az áldozatos munkádat, hálásak vagyunk azért, hogy vagy nekünk! Továbbra is számítunk rád, a tapasztalatodra és a segítségedre.

Helyét tehát Hegedüs Gergő veszi át, aki továbbra is a Máltai Szeretetszolgálat Szervezetének országos ifjúsági vezetője is marad.
 

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy azok, akik eddig Palai Kristófhoz fordultak segítségért, akár adomány felajánlás céljából, vagy bármi más ügyben, azok mostantól keressék Hegedüs Gergőt, a segélyszolgálat Calea Traian 31. szám alatti székházában.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: